2013-10-03 01:47:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Sok terhet vállalt magára

Napi horoszkóp október 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A lottó ötösről álmodozik, vagy arról, hogy váratlan szerencsével tehet szert nagyobb nyereségre. Pedig most hiába várja a sültgalambot. Inkább a tehetségét próbálja meg kamatoztatni végre, azt az oldalát, amit eddig elhanyagolt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Családtagjai joggal neheztelnek önre azért, mert későn jár haza a munkából, vagy ami még annál is rosszabb, otthon is folyton csak dolgozik. A mai estéjét szentelje mégis nekik! Ha sikerül megfeledkeznie a feladatairól, ön is boldogabb lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon sok terhet vállalt magára a mai napra, nem biztos, hogy minden feladatával maradéktalanul tud végezni majd. Ráadásul a kommunikációs eszközök is, mintha megbolondultak volna ön körül, és a közlekedés sem zavartalan.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Új állásajánlatot kaphat, de lehet, hogy emiatt még a régit nem kell feladnia. Mérlegelje, hogy min mennyit nyer, illetve veszít, de egyelőre még ne hozzon végleges döntést. Ha bírja, inkább csinálja egy darabig együtt a kettőt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Sokat gondol egy bizonyos személyre, akivel már régóta nem találkozott. Miért is maradna meg a puszta álmodozásnál? Rajta, hívja fel, vagy keresse meg Facebookon. Az arcok könyve csodálatos találmány, élni, s nemcsak visszaélni lehet vele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Volt már ugyan ennél jobb napja is, de ez még nem ok arra, hogy teljesen búnak eressze a fejét. A véletlen ráadásul egy csodás lehetőséggel ajándékozza meg a mai napon. Talán egy napilap hirdetése, vagy egy véletlen találkozás révén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hiába próbál ma megmaradni a Mérlegek szokásos mérlegelő, kiegyensúlyozásra törekvő szerepében. A mai napon állásfoglalásra kényszerülhet a munkahelyén. Végül ön is jobban fog járni, ha végre kiáll a saját véleménye mellett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy érzi, messze már a nyári nyaralás, kimerültnek túlhajszoltnak érzi magát. Talán nem ártana e hónapra is beütemeznie egy pár nap szabadságot, hogy újra erőt merítsen. Egy wellness hotel ajánlata felkelti a figyelmét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Olyan gondon emészti magát, aminek a megoldása sajnos nem áll a hatalmában. Egyetlen dolgot tehet: imádkozik a jó végkifejletért. Ne akarja maga kitalálni a megoldást, a sors néha bölcsebb, mint magunk lehetünk. Ebben higgyen!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Másnak is vannak egészségügyi gondjai, nemcsak önnek. Ha folyton csak a panaszaival fárasztja a környezetét, akkor ne csodálkozzon azon, ha hamarosan mindenki menekülni fog öntől. Törődjön mások bajával is, ne csak a sajátjáéval!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön gyakran esik abba a hibába, hogy azokra haragszik, akik éppen segíteni szeretnének önnek. Mindezt ugyanis az önállósága korlátozásaként fogja fel. Ne várja meg, hogy olyan helyzetbe kerüljön, hogy magának kelljen kérni a segítséget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön nagyon figyelmes, szeretetreméltó ember, a mai napon mégis nehéz lehet figyelnie másokra. Valamilyen bánat emészti, vagy ellenkezőleg, túlságosan el van foglalva egy saját magát érintő örömteli eseménnyel. Bármelyik is igaz, ossza meg másokkal is!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: